Häagen-Dazs juustukoogi jäätis

 • Tootja: Häagen-Dazs
 • Jäätise nimi: Jäätis maasikakastme ja toorjuustukoogi tükkidega.
 • Hind: 99kr
 • Maitse: 6
 • Pakend: 5
 • Kalorsus (100g): 225kCal
 • Koorejäätis

 

Juba mõnda aega olen tahtnud proovida Häagen-Dazsi jäätiseid. Enamasti neid Eesti ei müüda, aga hiljuti märkasin neid Rimis. Valisime juustukoogi maasika maitselise, et saaksin ka võrdluse juba arvustatud eesti tootja samalaadse jäätisega.

Pakend on väga kena ja ja ilus- klassikaline ja kodune kujundus. Olemas on ka foto juustukoogist maasika kastmes. Nii et maitse suhtes ei teki küsimust. Papist tops on korralik ja mulle meeldib. et peale kaant tuleb lisakile. Ei teki küsimust, et keegi on varem kaane ära võtnud ja mu jäätist käppinud.

 

Jäätisekunn  

 

Selle jäätise puhul on eriline, et kui lugeda koostisosi, siis on kõik asjad tuttavad ja ma saan aru, millest ta on tehtud. See on tänapäeval väga haruldane. Sest kui lugeda teiste koorejäätiste kirjeldusi, siis ei pruugi seal kohata sõna rõõsk koor. Selles jäätises on see täiesti olemas. Jäätis on alguses väga kõva, nii et tasub kuulata pakendil antud õpetust, et see peaks toatemperatuuril pisut seisma. Siis pidi olema jagamine kergem ja maitse ka parem, meie küll väga kannatlikud ei olnud ja nägime jäätise jagamisega päris palju vaeva.

Jäätis ise on koorene (õigemini piimane) ja ei ole väga eriline. Aga ta on siiski väga maitsev. Mulle jäi mulje, et sellise jäätise saaks ise kodus teha. Ta oli kuidagi päris ja kodune. Tunda oli kerget vanilje maitset ja jäätis oli kuidagi “terav”, ehk siis tal oli iseloom ja ei olnud lihtsalt magus.

Jäätises oli ka maasikakaste, mis oli tõesti maasikate maitsega. Enamast sellist asja ei kohta ja mul oli selle üle väga hea meel. Maasikakastet oli väga delikaatselt nii et see ei muutunud domineerivaks, teda oli tunda ja ta täiustas maitset. Ka ei olnud see kaste väga magus, mis mõjus hästi koos jäätisega. Mulle meeldis, et maasikamaitse ja jäätisemaitse olid tunda eraldi, ehk siis ei tekkinud tunnet, et sööd maasikajäätist.

Jäätise järgmine tähtis osa oli loomulikult juustukook, mis oli seal sees tükkidena. Need tükid olid minu lemmikud. Kogu jäätise hulgas olid suured tükid juustukoogi küpsisepõhja. Need meenutasid digestiiv küpsiseid ja olid oma soolakusega väga hea kompliment jäätisele ja maasikatele. Tunda oli ka toorjuustumaitset, mis on ka juustukoogi puhul ääretult oluline.

Võibolla tema hind (99 krooni!!!) mõjutas mind ja ma näen selles jäätises rohkemat, kui seal on. Aga see tõepoolest oli väga hea jäätis ja ma ei ole pettunud mitte üks kild.

 

jaatisekunni-arvamusKOKKUVÕTE

Peale jäätise söömist mul tõepoolest oli tunne, et olen söönud juustukooki maasikastmega ja seda veel jäätise kujul. Mis saaks parem olla? Soovitan kindlasti osta ja proovida!

 

5 replies on “Häagen-Dazs juustukoogi jäätis

 • Uku

  Karm laks on küll. Kuigi nüüd on poodidesse ilmunud ka teiste brändide sajakrooniseid jäätiseid!

  Ilmselt on tegu ka elatustasemete erinevusega, et Eestisse nii kallid jäätised jõuavad.

  Reply
 • MK

  Proovisime siis eile ka seda jäätist. Nii minu kui ka mu mehe arvates oli see ikka liiiiiga MAGUS. Jõhker lausa. Mina, kes ma võin vabalt terve kondenspiima purgi üksi otsa süüa ütlen, et sellest jäätisest läks mul süda pahaks.

  Reply
 • Uku

  Kummaline lugu! Ma pean siiski uuesti maitsma seda jäätist, kuna minu mäletamist mööda ta nii väga magus ei olnudki. Aga sellega olen nõus, et maitse on siiski väga erinev meie jäätiste maitsest.

  Reply
 • Merit

  Maitsesin seda ka Uku kiiduavalduste peale. Ma pean tõdema, et ma ei olnud otseses vaimustuses, aga halb ka ei olnud. Ütleks, et üks tugev 4. Oli tõesti üsna biskviidine ja magus, aga mind ei häirinud. Erilist juustukoogi maitset ma siiski ei tabanud – pigem oli see nagu “küpsise-maasika jäätis”. Täisa hea selelgipoolest.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.